Καλησπέρα κε. Μιχάλη,
σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε με το κεφίρ και το χρόνο που αφιερώνεται.
Μέσα από το blog σας γνωρίσαμε καλύτερα το κεφίρ και η κα Ράνια είχε την καλοσύνη να μας στείλει μία μερίδα σπόρους (25gr) από Κοζάνη. Περίπου τέλος Νοεμβρίου ξεκίνησα την καλλιέργεια τους. Νομίζω ότι πάει πολύ καλά.
Τους καλλιεργώ σε πλήρες βιολογικό γάλα για 24 ώρες σε αναλογία 1/10 και αυξάνονται περίπου κατά 10% καθημερινά, θα θέλαμε με τον σύζυγό μου λοιπόν να διαθέσουμε στους αναγνώστες σας τους επιπλέον σπόρους.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω συμβουλές για τον κατάλληλο τρόπο αποστολής τους.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω συμβουλές για τον κατάλληλο τρόπο αποστολής τους.
Η επιβάρυνση θα είναι μόνο τα μεταφορικά.
Μένουμε Γλυφάδα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Καλτσίδη Φαίη